Pondělí - Pátek8:00 - 20:00
AdresaPalackého třída 137, 612 00 Brno

Ochrana osobních údajů & Cookies

Vítáme vás na internetových stránkách www.mujzubnilekar.cz (dále jen „Stránky“), které provozuje Alpha Aesthetic s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, Michle (Praha 4), 140 00 Praha, IČ: 08411751, dále jen „Vlastník“.

Na této stránce se můžete seznámit s podmínkami provozu těchto Stránek, jejich používáním, právy a povinnostmi Vlastníka a návštěvníkům.

Podmínky používání

a) Služby poskytované těmito Stránkami jsou veřejně přístupné. Používání Stránek je podmíněno souhlasem s těmito Podmínkami. Návštěvník Stránek vyjadřuje souhlas s těmito Podmínkami jejich používáním.

b) Bez souhlasu Vlastníka není dovoleno používat tyto Stránky jinak než pro vlastní potřebu. Jiné využití podléhá předchozímu schválení ze strany Vlastníka.

c) Návštěvník se zavazuje, že při používání těchto stránek se bude řídit platnými právními předpisy České republiky, bude vždy jednat v souladu s těmito předpisy, dobrými mravy a těmito Podmínkami.

d) Návštěvník bere na vědomí a souhlasí s tím, že může dojít k částečné či úplné nefunkčnosti Stránek. Dále může dojít také ke změně či zrušení poskytovaného obsahu nebo služeb. Uvedené skutečnosti nezakládají návštěvníkovi Stránek nárok na náhradu škody.

e) Tyto Stránky mohou obsahovat odkazy na internetové servery a stránky třetích stran. V těchto případech Vlastník neodpovídá za jejich obsah ani funkčnost.

Ochrana osobních údajů

a) Údaje získané prostřednictvím komunikačních formulářů jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

b) Veškeré takto získané údaje užíváme výhradně pro svou vnitřní potřebu a neposkytujeme je třetím osobám. S těmito osobními údaji je nakládáno pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Prohlášení k souborům cookie

Webové stránky www.mujzubnilekar.cz využívají soubory cookie. Cookie jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem PC, tabletu nebo smartphonu. Některé z těchto souborů jsou nezbytné pro optimální fungování stránek; jiné nám pomáhají webové stránky zlepšovat nebo nám umožňují zajistit lepší uživatelský zážitek.

Alpha Aesthetic s.r.o. využívá informace, které získává pomocí souborů cookie, pro následující účely:

funkční účely: : Abychom vám usnadnili pohyb po stránkách www.mujzubnilekar.cz;
analytické účely: aby nám umožnily analyzovat využívání webových stránek www.mujzubnilekar.cz. Díky tomu vidíme, které stránky jsou nejnavštěvovanejší a odkud pocházejí chybová hlášení, a můžeme zajistit, že poskytování našich služeb bude optimálně vyhovovat Vašim požadavkům;
testování stránek/prvků stránek to nám umožňuje přizpůsobit web podle Vašich přání a uživatelských zkušeností.

Zde je přehled souborů cookie, používaných na webových stránkách www.mujzubnilekar.cz

Více informací k tomu, jak zapnout a vypnout soubory cookie a jak je odstranit, najdete v nápovědě ve vašem prohlížeči.

Alpha Aesthetic s.r.o. na stránkách www.mujzubnilekar.cz užívá soubory cookies. Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve Vašem PC, tabletu nebo smartphonu. Zde je seznam souborů cookie, které mohou být na www.mujzubnilekar.cz užívány:

cookie Soubor cookie doména doba platnosti
wordpress_logged_in ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele a pro komentátory www.mujzubnilekar.cz sezení
wordpress_test_cookie testuje a ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele. www.mujzubnilekar.cz sezení
wp-settings-1 ověřuje, kdo jste. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele. www.mujzubnilekar.cz 1 rok
wp-settings-time-1 ověřuje, kdo jste a podle toho upravuje nastavení. Zde se ukládají cookies pro přihlášené uživatele. www.mujzubnilekar.cz 1 rok
__utma se používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. google.com 2 roky
_ga se používá se pro rozlišení uživatele a relace Google Analytics. Více zde. google.com 2 roky
http://mujzubnilekar.cz/wp-content/uploads/2020/08/logo-end-01-640x326.png

Stomatologické centrum v Brně.

Těšíme se
na Vás!

Ordinační hodiny

Copyright © 2020 můjzubnílékař.cz